gaśnie podczas jazdy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pawelpz
    Classic
    • 2011
    • 1

gaśnie podczas jazdy

Zamieszczone przez _tm_
    pierdzielenie, że "szanujący" użytkownik Octavii nie założy na zimę 17" jest przejawem totalnego kapelusznictwa :diabelski_usmiech .

Zamieszczone przez mirek_p11
    dochodzę do wniosku że 16'' byłyby optymalnym rozwiązaniem
    zgadzam się w 100%
  • jakubin
    Classic
    • 2010
    • 3

gaśnie podczas jazdy

Witajcie, mam pewien problem otóż chodzi o to ze podczas jazdy nagle przestaje pracowac silnik,ale po ok 10min wszystko wraca do normy, odpala pieknie itd.pojecia niemam co ja boli. pomocy
    jakubin

Komentarz

• Damianjg
      Rider
      • 2008
      • 621

Re: gaśnie podczas jazdy

Zamieszczone przez jakubin
      Witajcie, mam pewien problem otóż chodzi o to ze podczas jazdy nagle przestaje pracowac silnik,ale po ok 10min wszystko wraca do normy, odpala pieknie itd.pojecia niemam co ja boli. pomocy
      Ale jak gaśnie?? w czasie jazdy czy jak wrzucasz na luz. Bo jak tak to przepustnica do czyszczenia. Jakie błędy w sterowniku?? Kiedy wymieniane świece kable itp??

Komentarz

• jakubin
        Classic
        • 2010
        • 3

kable wymienione, świece tez.Przepustnica nowa adaptacja tez zrobiona itd. zaczeło sie niedawno od problemów z zapalaniem ale to sporadycznie, teraz tak jakby rozłanczało zapłon. znajomy powiedział ze to napewno sterownik aparatu zapłonowego sie grzeje i rozłancza a jak ostygnie to jest ok i kólko sie zamyka. ale od czego on sie grzeje? zwara? czy co?
        jakubin

Komentarz

Pracuję...